Andre Avlshingste

Avlshingste Рsom tappes på Karenagården eller som tidligere er blevet tappet hos os


For sæson 2009 kan vi bl.a. tilbyde frisksæd efter shagyahingsten Dartan. Vores gamle avlshingste Bravo Bajar Sh og Koheilan I-15 Sh kan I læse mere om under dette menupunkt. Det samme er tilfældet med Koh-i-noor Sh, som har været på Karenagården i to avlssæsoner.Dartan Sh РDartan er stoppet for avlssæson 2009.
Dartan Sh er e. Daru og ua. S√łbo`s Tandarra Sh¬†e. Radautz. Dartan er en stor brun shagyahingst, som vi forventer passer¬†godt til mange shagyahopper. Dartan blev k√•ret i DSAH i 2007 og kan bruges til s√•vel shagya-, sports- og angloaraberavlen. Dartan¬†fik i 2008 avlsgodkendelse i DV og har aflagt 35 dags materialpr√łve i hos DV i efter√•ret.S√¶den fra Dartan koster 5000,- + moms, + attest og evt. opstaldning.
Prisen er inkl. sæd og inseminering på Karenagården. Prisen for sæden er fordelt på 2000 kr. + moms for 1. rate (ved inseminering) og 3000 kr. + moms for anden raten såfremt hoppen fortsat er drægtig efter 70 dage.Det er ejeren Louise Gammelgård som sælger sæden, så det er Louise I skal kontakte for yderligere oplysninger. Louise træffes på mobil +45 24980380 og I kan se meget mere om Dartan på Fam. Gammelgårds hjemmeside www.shagya-araber.dk